GlazbaVijesti

Glazbena scena je dobila snažan ženski vokal – upoznajte Ninu Martinu!

Nina Martina je Zagrepčanka koja se po prvi put profesionalno probija na glazbenu scenu uz svoj autorski singl ,,Neprocjenjivo”.


Nina je svoj snažnii vokal pokazala prije nekoliko mjeseci kao kandidatkinja showa ,,Supertalent” u kojem je oduševila žiri, publiku i gledatelje te je već sa svojim prvim nastupom osvojila baš sve.

Iskreno je progovorila o nedostatku samopouzdanja, osjećaju manje vrijednosti i nesigurnosti koje su je pratile godinama radi pretilosti, ali danas je ona uspješna, poslovna, mlada žena koja voli sebe, ostvaruje svoje snove, a svojim pozitivnim primjerom motivira i druge da postanu samopouzdani i sretni. Njezin moto je: ,,Rad na sebi je najteži, ali i najljepši na svijetu.”

Upravo je to Nini Martini bila inspiracija za pisanje njezinog prvog singla ,,Neprocjenjivo” koji govori o njezinim borbama i padovima, ali i vjeri koju je imala u sebe te snazi i radu radi kojih je danas upravo tu gdje je.

Modernu i moćnu glazbu potpisuje Davor Devčić koji je uredno i producent pjesme. Nina Martina i Davor su zajedničkim snagama stvorili aranžman koji svojom mistikom i jednostavnošću pjesmi ,,Neprocjenjivo” dodatno daje emotivno i snažno ruho, ali i odskače od ”klasičnog” zvuka na koji smo navikli u Hrvatskoj.

Nina Martina je osoba koja svojim glazbenim izričajem želi publici pružiti emociju, ljubav i samopouzdanje. Najveća ljubav su joj pop, soul i r’n’b, pa u tom pravcu ide i njezin glazbeni put. Njezin snažan i emotivan vokal se rijetko viđa, pa tako vjerujemo da je upravo to njezin najveći adut baš kao i njezina hrabrost, samopouzdanje i odvažnost.

Njezin videospot pokazuje sve navedene osobine. Nina Martina je napisala scenarij u kojem je htjela kroz šminku, odjeću, frizuru, trening i glazbenu pozornicu pokazati svoju tranziciju iz osobe koja je bila prije u osobu koja je ona danas. Svi navedeni elementi predstavljaju metaforu za životne situacije. Odličnu režiju koja pogađa svaku emociju, kadrovi koji su u vrhunskoj rezoluciji i pravim bojama stvorio je Dario Lepoglavec (DARPRO video production) koji je također zaslužan i za Ninine fotografije. Spot je sniman u kazalištu “Žar ptica” te u teretani “M2 Workout Boutique” čija je Nina Martina suvlasnica.

Nina Martina želi da se svaka osoba pronađe u njezinoj pjesmi ,,Neprocjenjivo” jer, kako i sama kaže, svaka osoba ima borbe koje u životu treba pobijediti, pa vam ova pjesma daje vjetar u leđa da vjerujete u sebe i riskirate za svoju sreću.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close