Glazba

Glavu gore – vjesnik optimizma i proljeća

NOVI SINGL:

Jedna epidemija, jedan potres i jedna fotografija kao vrhunac jednog govora bili su dovoljna inspiracija za nastanak pjesme Glavu gore, lepršavog proljetnog hita grupe Elma & The Friends.


Nekoliko harmi Admira Ćulumarevića, vedri melodija i tekst kantautorice Elme Burnić, dragi prijatelji i suvremena tehnologija bili su dostatni da se u različitim dijelovima Zagreba i Hrvatske počne raditi na ovoj pjesmi. Elma Burnić snimila je vokale, Tomo Miladinović i Admir Ćulumarević odsvirali su gitarske dionice, Paul Kempf sjeo je za Rhodes piano, Mario Rašić odsvirao je bas, a Siniša Ćićo Pantelić bubnjevi i udaraljke.

Foto: Admir Ćulumarević

Od Tučepa preko Makarske do Zagreba, ova sjajna skupina glazbenika vrlo je brzo pretočila sjajnu energiju u pjesmu Glavu gore, koju je iz udobnosti svog doma producentski uobličio Toni Eterović. Video broj za Glavu gore nastao je posve spontano, okupljajući brojne znane i neznane prijatelje sa svih strana svijeta, ujedinjujući ih u ova neuobičajena vremena.

Elmu Burnić hrvatska je publika upoznala kao pjevačicu sastava FilmMusicOrkestra, a kao kantautorica predstavila se singlovima Leptirić i Poklone u boji grlim.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Admir Ćulumarević

Povezane objave

Back to top button
Close