VijestiDruštvene mrežeGrad ZagrebTech

Glavni grad Hrvatske dobio prvi geofilter za Snapchat

Glavni grad Hrvatske može se pohvaliti prvim Snapchat geofilterom, koji je za njega kreirao kreativni tim Bamboo Laba iz Osijeka


Za sve one koji još uvijek nisu upoznati s čarima Snapchata, radi se o društvenoj mreži namijenjenoj za komunikaciju, koja se od ostalih izdvaja dvama karakteristikama: sav sadržaj koji pošaljete prestaje biti vidljiv nakon što primatelj otvori poruku ili u roku od 24 h, u slučaju da ste fotografiju ili video objavili u svojoj Priči (nešto poput zida na Facebooku) te, za razliku od drugih društvenih mreža, sadržaj unutar Snapchata ne podržava uređivanje i filteriziranje – vaši razgovori najsličniji su pravoj lice-u-lice komunikaciji i odražavaju sve behind the scenes trenutke.

Upravo je ta različitost kojom se izdvaja od Instagrama ili Facebooka – „sirova“ komunikacija, kratki „snapovi“ ili odbljesci trenutaka koji dolaze i prolaze, baš kao i u stvarnom životu i prikazuju nas kakve zaista jesmo, a ne kakvima se trudimo izgledati na Instagramu ili Facebooku, osvojila korisnike u vrlo kratkom vremenu i lansirala Snapchat na sam vrh popularnosti digitalnih medija.

Popularnost Snapchata kreće iz Amerike, gdje ga koristi uglavnom mlađa populacija najvećim postotkom u dobnoj skupini između 18 i 24 godine, te se rapidno širi po cijelom svijetu – iako se često opiremo novim trendovima i promjenama, hrvatski korisnici dočekali su Snapchat širokih ruku, a u kratkom vremenu zadobivanja tržišta i ljubavi korisnika u Hrvatskoj, uspio je okupiti, kako se ugrubo procjenjuje, zajednicu koja sad broji tisuće mladih.

Više na bug.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wcyy.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close