KulturaIzdvojeno

Glasajte za senjskog fotografa! Nino Salkić u užem izboru natječaja za kalendar Jadrolinije i Novog lista

OTOCI I BRODOVI

Na foto natječaj Jadrolinije i Novog Lista pod nazivom “Otoci i brodovi” pristiglo je više od 700 fotografija s motivima mora i obale te jadranskih otoka, kao i brodova i putnika.


Pristigle fotografije profesionalnih i amaterskih fotografa pregledala je i ocijenila stručna komisija djelatnika Jadrolinije i Novog lista nakon čega su odabrane ukupno 24 fotografije koje su ušle u uži izbor natječaja. U “top 24” se nalazi i fotografija Nine Salkića, samoukog fotografa iz Senja

Nino se fotografijom bavi još od djetinjstva, a kroz svoju “foto karijeru” sudjelovao je na nekoliko grupnih i samostalnih izložbi u nekoliko hrvatskih gradova. U ožujku 2018. godine osvojio je treće mjesto na međunarodnoj izložbi fotografija u Karlovcu u sklopu 2. Međunarodnog skupa Priroda i divljač s temom: Strane vrste i lovstvo. Aktivan je član i suosnivač Foto kluba Tražilo iz Senja, član Crometeo tima, Planinarskog društva “Zavižan” Senj i suosnivač Storm chasing tima Senj. Od 2015. godine postaje član udruge “Divljina Velebita”, partnera Rewilding Europe inicijative te postaje njihov “Wildlife officer”.

Izabranih dvanaest fotografija uz jednu za naslovnicu, od predloženih dvadeset i četiri, koje dobiju najveći broj glasova čitatelja bit će nagrađene s 1.000 kuna i krasit će specijalni i prigodni kalendar Novog lista za 2021. godinu, koji će čitatelji tradicionalno dobiti na dar uz kupljeni Novi list 5. prosinca ove godine, ususret blagdanu sv. Nikole.

Svoj glas za najbolju fotografije možete poslati elektroničkom poštom na adresu [email protected] U poruku je potrebno napisati:

-Kalendar 2021. godine “Otoci i brodovi”
-Svoje ime i prezime
-Adresu
-Broj fotografije

Fotografija senjskog fotografa Nine Salkića se nalazi pod brojem 22.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close