Scena

Gitarist Guns N`Rosesa napustio je bend

Vodeći gitarist Guns N’ Rosesa, Daren Jay “DJ” Ashba, odlučio je napustiti bend kojemu se pridružio 2009. godine.


Na svojoj službenoj stranici objavio je rukom napisano pismo u kojemu je objasnio zašto je odlučio otići iz Gunsa. Naime, odlučio je vrijeme posvetiti svom drugom bendu Sixx:A.M, ali također i svojoj ženi i obitelji te mnogim novim avanturama koje život donosi.

U poruci je istaknuo: “Teškoga srca, ali s velikim ponosom objavljujem kako sam odlučio zatvoriti ovo poglavlje svoga života i sačuvati prekrasno vrijeme koje sam proveo s Guns N’ Roses kao lijepo sjećanje”.

Također je odlučio napisati i posvetu frontmenu Gunsa, Axl Roseu, u kojoj je naglasio: “Želio bih izdvojiti trenutak i zahvaliti se Axlu Roseu iz dubine svoga srca, ne samo za najnevjerojatnije iskustvo u mom životu, nego i zato što je istinski vjerovao u mene. Ti si pravi prijatelj i moj pobjednik i zato sam zauvijek zahvalan. Usprkos tome što ću nastaviti s ostalim pothvatima, zauvijek ću ostati jedan od tvojih najvećih fanova”.


Tekst: muzika.hr

Foto: Wikimedia Commons

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close