Lifestyle

U Gimnaziji Gospić sastanak predstavnika škola iz 7 europskih država

U Gimnaziji Gospić održan je treći po redu sastanak u sklopu održavanja Projekta CCA to sciensist.


U projekt su uključene škole iz sedam europskih država partnera, partner iz Hrvatske upravo je naša Gimnazija. Glavni koordinatori dolaze iz Rumunjske . Na sastanku u gospićkoj gimnaziji bilo je razgovora o problematici projekta i u svemu što je napravljeno u prvoj godini dana. Tema sastanka u Gospiću bila je i uloga matematike u znanosti jer i osnovni cilj projekta je podići ljestvicu znanja studenata u matematici i znanosti.

Zbog problema učenja matematike, kombinirati će matematiku, fiziku,engleski, informatiku, kako bi ih pripremili za život. Projekt traje godinu dana, i kao što smo rekli ovo je bio treći sastanak. Christina Rotaru, koordinatorica iz Rumunjske iznimno je zadovoljno s prijemom u Gospiću i gospićkoj gimnaziji.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close