Scena

Gibonni i Oliver najavili zajednički album “Familija”

Kad se udruže dva glazbena velikana, dva Dalmatinca i prijatelja, od kojih je jedan Oliver, a drugi Gibonni, dobivamo naravno dobru pjesmu. Ima onih pjesama za koje već na prvo slušanje znate da će se nekako trajno utkati u vaš život. Takve su nove Gibonnijeve pjesme, “Onako, od oka” i “Gdje to piše”, autorski mirakuli zbog kojih i jest jedan od najcjenjenijih domaćih glazbenika.


“Onako, od oka” otpjevao je Gibonni, a drugu pjesmu namijenio je Oliveru, prijatelju, čoviku istog, mediteranskog senzibiliteta, onome koji je jednostavno – “familija”. A upravo tako se zove i zajednički novi album.

Novi album “Familija” donosi devet pjesama, sve stihove i glazbu napisao je Gibonni u razdoblju od 2014. – 2016. na otoku Korčuli i u Splitu. Oliver i Gibonni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih glazbenika od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji suradnici obojice glazbenika. Nove pjesme snimane su u raznim studijima, počevši od Korčule, Splita, Opatije, Zagreba, preko Madrida, Pariza pa sve do Los Angelesa.

Hrvatski Telekom pokloniti će publici veliki koncert u Zagrebu, 2. travnja, na kojem će okupljeni imati priliku po prvi put uživo čuti skladbe s novog albuma, ali i uživati u starim hitovima. Tom prilikom, Gibonni će ugostiti Olivera kao posebnog gosta. Koncert će se održati na Trgu bana Jelačića uz prijateljsku podršku Grada Zagreba.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Aquarius Records | Foto: radiodalmacija.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close