Scena

Gerard Pique i Shakira svome drugom sinu dali su ime Sasha

Pjevačica je drugog sina rodila u četvrtak navečer carskim rezom. Porodio ju je isti liječnik kao i u prvoj trudnoći te je rodila u istoj bolnici Quiron Teknon Barceloni.

Pjevačica i nogometaš drugom sinu dali su ime Sasha, koje je grčkog i ruskog porijekla, a znači ‘ratnik’ i ‘branitelj čovječanstva’. Shakira (37) i maleni se nakon poroda odlično osjećaju te su oboje odličnog zdravlja, stoji u priopćenju iz bolnice.

Shakira

Par je za porod unajmio cijeli kat bolnice, a pjevačicu, koja je rodila carskim rezom, porodio je isti liječnik koji je porodio i prvog sina para, Milana (2).

Shakira i Gerard Pique (27) prohodali su 2010. godine, nakon što su se upoznali na snimanju njezionog spota za hit ‘Waka Waka’.

Tekst/Foto: 24sata.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close