ScenaKultura

George Martin je razočarao svoje obožavatelje

Autor “Igre prijestolja”, George R.R. Martin, potvrdio je kako se izlazak knjige “Vjetrovi zime” ponovno pomiče jer on još uvijek nije završio s pisanjem, otkriva Independent.


“Vjetrovi zime” će biti šesti nastavak u vrlo popularnom ciklusu knjiga “Pjesme leda i vatre”, a originalni plan je bio objaviti knjigu u travnju, u isto vrijeme kad će s emitiranjem krenuti šesta sezona serije “Igra prijestolja”. Martin je rekao da, iako je napisano već nekoliko stotina stranica i desetaka poglavlja, on je i dalje mjesecima daleko od završavanja priče, i to pod uvjetom da će pisanje ići glatko.

Knjiga i serija će se razlikovati

Ovu informaciju je objavio na svojem blogu gdje je dodao kako uopće nije zadovoljan takvim razvojem situacije. “Vjerujte mi, uopće mi nije užitak pisati ove riječi. Znam da sam razočarao obožavatelje, izdavača, agente, prevoditelje i HBO, no nitko nije više razočaran od mene”, napisao je Martin.

Šesta sezona HBO-ove serije “Igra prijestolja” je već sustigla radnju iz njegovih knjiga, i ove godine će se prvi put dogoditi situacija da će gledatelji serije biti brži u otkrivanju novih zapleta od čitatelja knjiga. No Martin je otkrio i da će se “Vjetrovi zime” razlikovati od same serije. “Neki od spoilera na koje ćete naići u seriji zapravo neće biti spoileri jer će radnja knjige jednim dijelom biti drukčija, a to će se nastaviti i u budućim nastavcima”, napisao je u objavi na svojem blogu.


 

Tekst: telegram.hr
Foto: Wikimedia Commons

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close