Vijesti

Geodet Janković iz Gline: Koordinacija i organizacija je ispod nule, gradonačelnik je potkapacitiran

REAKCIJA GRAĐANINA IZ GLINE

Na Facebooku je sve više reakcija građana o radu gradonačelnika Stjepana Kostanjevića


Jedna takva došla je od Ivana Jankovića, geodeta koji ima jedinu takvu tvrtku u Glini. U svojoj objavi javno piše o kaotičnom stanju u tom gradu, ističe konkretne probleme i situacije koje dokazuju da se Grad loše nosi s tim problemom, odnosno da institucije grada praktički nema.

Janković kaže;

Gradski stožeraši sastanče i pozdravljaju se na sastancima kao da smo na svečanoj sjednici, a ne na kriznom stožeru. Govorim to jer prenosim sve iz prvog lica. Na kraju svega ja ispadam budala. Oni me gledaju kao da nisam normalan jer upozoravam danima na situacije, nitko ne reagira i na koncu izgubim živce od nemoći. Smiruju me kolege inženjeri koji su tu došli volontirati i pomagati. Ja sam im zahvalan na svemu i shvaćam ih, ali moraju i oni shvatiti mene.

 

U nastavku kaže i kako gradonačelnik poručuje “budemo vidjeli”.

Gradonačelnika zovu što treba sa svih strana. On veli: „Budemo vidjeli“. Ima li Grad izlaznu strategiju da se makne iz najvećeg gospodarskog subjekta? Trebam li vam reći odgovor? Ja sam jedina geodetska firma u ovom našem gradiću i vjerujte mi da kad zažmirim imam kartu ovog grada u glavi. Predložio sam katastarske čestice u gradskom i državnom vlasništvu na kojima treba urediti platoe, navesti kamen i dići šatore. (k.č. 2676, 1112/4 i 1112/5, k.o. Glina). Mislite da je netko zabilježio to? Ako itko ima razuma nek reagira, jer će nam politika napraviti više štete nego potres.

 

Zaključno, Janković kaže da će imati svoj “stožer” u uredu, te mu se za pomoć možete javiti
Za sve dobre ljude koji nude pomoć i kojima treba pomoć stojim na raspolaganju. Puno više vas mi se javilo koji nude pomoć iz cijele Hrvatske i Europe. Zato ovim putem molim i one kojima treba pomoć da mi se slobodno jave.
Od danas je moj stožer u mom uredu.
U Ulici kneza Branimira 25, Glina.
Moj broj telefona je 091/3400-134.
Možete mi se javiti i mailom: [email protected]

 

U nastavku pročitajte cijeli status.

Obećao sam se javiti. Imam osjećaj da će biti poduži post, ali zato jer je moj posljednji po ovoj tematici.
Neki dan sam…

Objavljuje Ivan JankovićPonedjeljak, 4. siječnja 2021.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close