GastroLičko-senjska županijaVijestiLifestylePromo

GENIJALNI LIČKI DESERT! Kušali smo “Igorov desert” u Krasnu, jeste li znali da se od skute može napraviti ovakav specijalitet?

POSJET SIRANI RUNOLIST U KRASNU

Koliko nas bi zbog dobre hrane krenulo na izlet? Vjerujemo mnogo, jer gastro turizam je jedna od najvažnijih turističkih grana, a jedinstvena hrana itekako dobar razlog zakrenuti na put.


Najljepše iskustvo je ipak probati nešto po prvi puta, nešto što ne možemo kušati na svakom koraku.

Jedno od takvih iskustava dogodilo nam se na prekrasnom Krasnu gdje smo uživajući u svježem zraku poželjeli nešto slatko. “Izletište Krasno” mjesto je gdje zbog dobre hrane zastanu mnogi posjetitelji ovog mjesta, a desert kuće nas je jako ugodno iznenadio.

Iako ime “Igorov desert” ne otkriva mnogo, naručite li baš ovu deliciju nećete pogriješiti.

Domaća kravlja skuta prelivena domaćim medom od vrijeska, mljevenim orasima, sladoledom od vanilije i ukrašena domaćim pekmezom od jagoda. Za recept i točne količine ćete ipak morati pitati u Siranu Runolist. , a kravlju skutu za recept možete naručiti putem Facebook Trgovine ovdje!

Užitak za nepce, dobar tek!

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close