VijestiTurizam

Genijalna ideja iz Hrvatske: mobilni hostel!

Poklonici glazbenih festivala znaju da je teško pronaći jeftin i udoban smještaj u blizini održavanja koncerata. Umjesto spavanja u šatoru ili bukiranja skupe hotelske sobe, uskoro će biti moguće odabrati genijalnu ideju koja dolazi iz Hrvatske.


Prvi mobilni hostel u svijetu pod imenom Nearby ideja je hrvatske startup tvrtke iza koje stoje Ivan Malić, Mihovil Grgurić i Tin Vidović. Glavni joj je cilj osigurati udoban, siguran i povoljan smještaj na mjestima na kojima inače nisu dostupni hosteli i hoteli, poput izoliranih površina u prirodi na kojima se održavaju glazbeni festivali.

Mobilni hostel je konstruiran tako da se može postaviti na bilo kojoj ravnoj površini u samo trideset minuta. Odjednom može primiti 26 gostiju – ima 7 soba s po dva kreveta, jednu sobu s četiri kreveta i jednu s osam ležajeva.

Više čitajte na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: croatiaweek.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close