WebTechIzdvojeno

Gemius potvrdio rekord Lika Cluba; Prosječno 7000 čitatelja dnevno, 39. smo medij u Hrvatskoj

STIGLI SU REZULTATI GEMIUS AUDIENCA

Početkom mjeseca objavili smo rezultate po ljestvici Google Analyticsa, a sada je objavljena i službena nacionalna ljestvica u Hrvatskoj


Gemius Audience je objavio novu ljestvicu čitanosti medija u Hrvatskoj.

U smislu stvarnih čitatelja po domenama, portal Lika Club nalazi se na 52. mjestu u Hrvatskoj s 82 267 čitatelja u veljači. Osim toga, vidljivo je i čak 160 580 posjeta. Ovi se brojevi jednim dijelom razliku od rezultata Google Analyticsa, iz razloga  jer Gemius mjeri samo domaće posjetitelje iz Hrvatske, ne i inozemne posjetitelje. Pogledajte na linku i prikazu.

Foto: GemiusRating, Opis: Lika Club prosječno ima nešto manje od 7 000 čitatelja dnevno

39. smo portal u Hrvatskoj

Najbolji rezultat čitanosti portala ikad uzrokovao je i prvi put ulazak u top 40 medijskih izdavača u Hrvatskoj. Po ljestvici smo sada sa prosječnih 6984 čitatelja dnevno, 39. najčitaniji portal u Hrvatskoj. Ako se spomene i kontekst područja s izuzetno malo stanovništva (cijela Ličko-senjska županija ima stanovnika jednako kao cijeli grad Karlovac), ovo je najbolji rezultat jednog ličkog medija u Hrvatskoj ikad. Ljestvicu uživo pogledajte na linku. 

Foto: GemiusRating, Opis: Lika Club je po svim pokazateljima u veljači rastao i nalazi se na 39. mjestu u Hrvatskoj

I dalje smo pod RTL sales houses medijima, partnerstvo s velikom medijskom kućom od travnja 2019. se nastavlja, što je vidljivo i na linku.  Na Gemius Audience ljestvici i dalje nema drugih ličkih medija izuzev našeg.

Još jednom zahvaljujemo svima vama, našim čitateljicama i čitateljima, na najvećoj posjeti i povjerenju.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close