VijestiTurizam

GDJE DOČEKATI NOVU GODINU? Provjerite što nude gradovi i mjesta Ličko-senjske županije

Manje od mjesec dana preostalo je do najluđe noći u godini, a mnogi još nisu odlučili gdje će ispratiti staru i dočekati novu 2019. godinu.


U Lici se i ove godine organizira nekoliko velikih dočeka na otvorenom, dok se za one najmlađe pripremaju dječji dočeci nove godine u podne.

Istražili smo novogodišnju ponudu gradova i mjesta Ličko-senjske županije:

Otočac će novu godinu dočekati uz Patriote

Otočac tradicionalno ima dva dočeka Nove godine, jedan danju za djecu i drugi večernji za odrasle. Doček za najmlađe održat će se na Trgu Dražena Bobinca između 11 i 13:30 sati, a posjetitelje će uz besplatan čaj i kuhano vino zabavljati Djed Mraz, Da Capo Band i drugi gosti.

Večernji doček Nove godine će započeti u 22.30 sati, a za dobru atmosferu na Trgu Dražena Bobinca pobrinut će se popularni  tamburaški sastav Patrioti.

Slavonski dukati na dočeku u Gospiću

Drugu godinu zaredom u Kulturno-informativnom centru u Gospiću održava se Dječji doček Nove godine s početkom u 11 sati.

Navečer od 22 sata u Pučkom otvorenom učilištu bit će organiziran doček Nove godine za građane, a za dobru atmosferu u novogodišnjoj noći pobrinut će se Slavonski dukati.

I Korenica ima dva dočeka nove godine

Na večernjem dočeku u dvorani Crkve svetog Jurja će nastupiti glazbeni sastav GS Big Band s početkom u 21 sat. Na istom mjestu će se održati i podnevni doček za najmlađe, uz zanimljive aktivnosti poput Dana u laboratoriju Djeda Mraza i oslikavanje lica.

Šampanjac i vatromet u Novalji

Na tradicionalnom novaljskom dočeku na Trgu Bazilike ove godine će nastupiti Vanna, a organizatori najavljuju šampanjac i vatromet. Program počinje u 22 sata.

Doček Nove godine u podne na Baškim Oštarijama

Na otvorenoj terasi planinske kućice pored skijališta na Baškim Oštarijama i ove godine se održava Doček nove godine u podne. Organizatori su najavili dobru zabavu uz živu glazbu i bogatu ugostiteljsku ponudu, a uz kupnju šalice posjetitelji će moći uživati u neograničenoj količini kuhanog vina

Nove informacije o dočeku Nove godine u Ličko-senjskoj županiji pratite u našem Klubu svih događanja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close