AutomotoLičko-senjska županijaVijestiPolitika

Gase li se u ličkim gradovima auti protiv visokih cijena goriva?

U petak, 15. lipnja u 17 sati u brojnim hrvatskim gradovima održana je desetominutna akcija upozorenja pod nazivom #ugasimotor kao prosvjed zbog visoke cijene goriva,


Građanska inicijativa “Stop rastu cijena goriva!” koja se zalaže za smanjenje trošarina na gorivo i spuštanje cijena ispod 9 kuna, za srijedu je najavila novu akciju, a ovaj put se gase motori na sat vremena. Vozače pozivaju da od 15.30 do 16.30 sati ugase motore na svojim vozilima u cijeloj Hrvatskoj, ističući da se nakon petka na stotine građana javlja se da se samoorganiziraju po svim hrvatskim gradovima i mjestima.

Iz inicijative navode kako su, prema policijskom izvješću, 2.572 vozila sudjelovala u petak u blokadama hrvatskih prometnica, a u srijedu očekuju barem 10.000 vozila na kojima će se ugasiti motori.

Hoćete li sutra ugasiti motore zbog rasta cijene goriva? Pišite nam u komentarima!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close