Garavi u novom spotu imaju “Tri želje”

Tena Brnad

Sve popularniji tamburaški sastav Garavi prošlog je petka nastupio na “12. Glazbenom festivalu Šokačke pisme” u Županji i predstavio video spot za novu pjesmu “Tri želje”, autora Hrvoja Bogutovca i aranžera Željka Nikolina.


Video spot koji je svojevrsni produkcijski nastavak prethodnog za pjesmu “Prva i zadnja ljubavi” režirao je Mario Šulina iz Produkcije Nova, dok scenarij potpisuje Alen Jakobović, član Garavih koji je zaslužan za osmišljavanje i prethodnih spotova.

Spot je sniman na lokacijama u Kopačevu koje su se odlično uklopile u scenarij, a i ovaj put Garavi su odlučili odraditi samo glumački dio na setu i prepustiti priču da na svojstven način nosi pjesmu, što će publici sigurno biti zanimljivo i drugačije.

“Smatramo da smo i ovaj put napravili odličan “posao” jer snimanje kostimiranih spotova kroz kratke filmske priče nije nimalo lagano. Dosta smo truda uložili u svaku sitnicu, a već po prvim reakcijama vidimo kako su ljudi već po prvim kadrovima prepoznali da se radi o Garavima”, izjavili su tamburaši povodom promocije spota.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u