Lifestyle

“Game of Thrones” snimat će se u Imotskom i Šibeniku!

Velik dio jedne od najgledanijih serija na svijetu, ‘Igra prijestolja’, snimalo se prošlo ljeto u Dubrovniku i Splitu. Snimalo se u samom Splitu, i to u Dioklecijanovim podrumima i povijesnim ulicama palače, a kadrovi su također snimani na Kliškoj tvrđavi, uz Antoničinu mlinicu na rijeci Žrnovnici i u napuštenom žrnovačkom kamenolomu. Jedan dio snimanja obavljen je i na području Baške Vode.

Razlog tomu je predivan krajolik i bajkoviti pogledi koji se prostiru diljem lijepe naše. Glumci su oduševljeni Lijepom Našom, a čini se da se i producentima veoma svidjelo jer su odlučili snimanje nastaviti u Hrvatskoj. Počelo se šuškati da bi se snimanje moglo odvijati u Splitu i Žrnovnici, a u planu je širenje područja snimanja na znatno više lokacija u Dalmaciji. Tako se među novim lokalitetima snimanja prvi put spominju Imotski i Šibenik, piše Dalmacija News. U travnju je počelo prikazivanje četvrte sezone ‘Igre prijestolja’, u svjetskim okvirima mega popularnog serijala HBO-a. Michael Lombardo, predsjednik HBO Programminga, najavio snimanje pete i šeste sezone popularne serije. (izvor:dnevnik.hr)

Ako još niste, pročitajte izvještaj ličke glumice u Game of Thrones ovdje

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close