SportLifestyle

REPORT: Lička noć, 10. put uspješno u Zagrebu!

U srijedu je održana humanitarna jubilarna 10. Lička noć.

Club Roko još jednom je ugostio oko 1000 Ličanki, Ličana i prijatelja iz svih dijelova Hrvatske. Glavni organizator 10. Ličke noći bio je dopredsjednik Studentskog Zbora Gacke Antonio Kezerić, koji je ujedno i držao sve konce u rukama u Rijeci i Zagrebu, rekao nam je sljedeće:

Organizacija je bila dosta naporna. Bilo je potrebno puno truda i vremena uložiti, posebno za Ličku koja se po prvi puta održala u Rijeci. U samoj organizaciji sudjelovalo je 10-ak članova udruge te im se svima zahvaljujem na trudu koj su uložilli da Lička uspije. Zahvalio bi se TS “Baruffa” na odličnoj atmosferi koju su doveli do usijanja i što su neumorno ličkim hitovima zabavljali preko 1500 posjetitelja obe Ličke noći. Takoder bi se zahvalio klubovima Boi i Roku na podršci koju su pružili, portalima studentski.hr i likaclubbing.eu na medijskom pokroviteljstvu te Gradu Otočcu i Općini Brinje na financijskoj potpori. Bez svih njih Lička nebi bila to što je. Nakon što je sve prošlo, mogu reći da je 10. Lička noć bila i vise nego uspješna te vas sve pozivam na sljedeću koja ce se održati na jesen gdje ćemo proslaviti 5. rođendan Studentskog Zbora Gacke.

Večeri su prisustvovali i bivši predsjednik SZG-a gosp. Dario Klobučar, počasni predsjednik SZG-a gosp. Ante Fumić, sadašnji predsjednik gosp. Bruno Ćutić, nekoliko sadašnjih i bivših predsjednika studentskih udruga iz cijele Cetine, Zagorja, Splita i Hercegovine, i brojni drugi.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close