Scena

Galdaria predstavlja “Dvorac od magle”

Glazbena priča rock benda Galdaria počela je krajem 80-ih godina u Županji kada su shvatili da je ljubav prema glazbi upravo ono što će odrediti njihov životni put. Nakon dva objavljena albuma i deset godina stanke veliki povratak na scenu zaokružili su novim, trećim albumom simboličnog naziva ‘R.I.P.’.


Tekst i glazbu cijelog albuma, pa tako i ovog četvrtog singla, potpisuje frontmen benda Mario Vestić, mnogima poznat kao autor velikih hitova Opće Opasnosti poput ‘Jednom kad noć’, ‘Uzalud sunce sja’. ‘Pobjeg’o sam’, ‘Nenapisana stranica’… Uz njega, aranžman pjesme potpisuju i ostali članovi grupe: Danijel Peršić Dane, Nikola Berać i Dražen Pešić. Režiju i produkciju vizualno atraktivnog spota za pjesmu ‘Dvorac od magle’, u kojem su u prvom planu članovi benda, potpisuju Long Sleeve Productions iz Kanade iza kojeg stoji bračni par Dražen i Kathleen!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close