VijestiScena

Gabrijela Holjevac iz Jezerana večeras nastupa u “Zvijezdama”!

Gabrijela Holjevac iz Jezerana jedna je od kandidata koji će se ove subote u posljednjoj audicijskoj epizodi ”Zvijezda” predstaviti žiriju i gledateljima.


Ovoj kreativnoj i talentiranoj djevojci umjetnost je pomogla već u školskim danima. Zbog problema u obitelji postala je anksiozna i depresivna i sve se više povlačila u sebe, a spas je pronašla u glazbi, fotografiranju i slikanju te pisanju. Pjesme koje piše inspirirane su teškim trenucima kroz koje je prolazila.

Ta melankolija koju osjećam proizlazi iz problema s kojima se susreće većina tinejdžera mojih godina. Naravno, ja sam svjesna da sam samo klinka, ali možda malo više razmišljam od drugih vršnjaka, rekla je Gabrijela za RTL.

Gabrijela ističe kako se u životu najviše želi baviti glazbom i jedino se na pozornici, pjevajući, osjeća sigurnom i samouvjerenom te to želi prenijeti i ljudima koji je slušaju.

Gabrijelin nastup možete pogledati večeras u 21:15 na RTL-u.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close