VijestiKarijera

Fundraising u službi stvaranja zajedničkih vrijednosti neprofitnog i poslovnog sektora

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira edukaciju na temu „Fundraising u službi stvaranja zajedničkih vrijednosti neprofitnog i poslovnog sektora“, koja će se održati 20. rujna 2023. godine, s početkom u 12.00 sati.


Predavanje se uživo može pratiti u velikoj dvorani HGK – Županijske komore Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16 u Otočcu ili online u realnom vremenu putem platforme MS Teams.

Fundraising je način da organizacije započnu i razvijaju svoj odnos s donatorima (građanima i tvrtkama) kako bi dodatno ojačale društveni utjecaj organizacije, vidljivost u javnosti te povećale svoju financijsku održivost. To je organizacijski proces osmišljen da poveže postojeće i nove donatore s razlogom postojanja organizacije, misijom, ciljevima i rezultatima te vizijom budućnosti. U fundraisingu fokus je na ulozi koju donator ima u ostvarenju misije organizacije.

Ciljevi edukacije su:

  • Povećati znanje sudionika o fundraisingu i izgradnji fundraising kulture organizacije.
  • Osvijestiti sudionike u ulozi fundraisinga za uspješno djelovanje organizacije (u javnosti i unutar organizacije).
  • Potaknuti sudionike na aktivnosti društveno odgovornog poslovanja i jačanja poduzetničkog duha za opće dobro.

Sadržaj edukacije obuhvatit će principe i tehnike fundraisinga, povezanost između fundraisinga i filantropije, razmjenu vrijednosti i spremnost organizacije za fundraising  te poticanje društvenog odgovornog poslovanja.

Predavač je Mladenka Majerić, društvena poduzetnica koja se bavi fundraisingom i menadžmentom neprofitnih organizacija. Svoje višegodišnje iskustvo u radu neprofitnih organizacija stekla je kroz aktivnu ulogu u radu međunarodnih i nacionalnih udruga.

Prijava sudjelovanja je obavezna putem Digitalne komore, najkasnije do 18.09.2023. putem poveznice PRIJAVA.

Za poslovne subjekte koji plaćaju članarinu HGK, sudjelovanje na edukaciji uživo ili online je uključeno u članarinu. Za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice kotizacija za sudjelovanje se naplaćuje. Više informacija o kotizaciji i detaljne upute za prijavu možete vidjeti OVDJE.


 

Komentari

Komentara


Izvor: HGK ŽK OTOČAC | Foto: PR

Povezane objave

Back to top button
Close