Glazba

Full Ferry & Bruns Lay i Josipa Lisac u najluđoj pjesmi ovog ljeta!

YSL

Full Ferry & Bruns Lay nedavno su objavili sjajan house/dance album „House Vibra“, a najnoviji singl za koji predstavljaju i video spot je s divom Josipom Lisac „YSL“.


Inspiracija za pjesmu bilo je Josipino nezaboravno gostovanje u emisiji Latinica, a kako je nastala ova neobična pjesma otrkiva Full Ferry:

Imali smo internu foru u ekipi Josipinog gostovanja u Latinici gdje priča priču o pizzi i smislu života pa sam odlučio napraviti edit za svoje DJ setove. Stvar je čuo Bruns Lay i predložio da ju zajedno završimo i tako je krenula ideja o albumu i našoj suradnji općenito.“

Za režiju i animaciju zaslužni su Luka Tokić i Marta Bregeš, za montažu Luka Tokić, a producentica je Dora Prpić.

Full Ferry

Osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, osobito se ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers čiji zvuk sada nastavlja u solo angažmanu. Kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale ne pjesmi “Iš’o sam u Disko”, radio je i popularni remix pjesme “Jesen” Sare Renar te remixirao pjesmu “Sladak kao ti”. Inozemni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remixom pjesme Mariah Carey “Emotions” koji je uvršten na Billboardov popis najboljih ikad remixeva te pjesme.

Bruns Lay

Producent i DJ koji je svoj glazbeni put započeo u Engleskoj gdje je studirao i pronašao strast prema house glazbi. Nakon povratka u Hrvatsku, ostvario je suradnju s brojnim izdavačkim kućama (Talk of the town, Baikonur Recordings, Ovrdose, Aquarius) te plasirao svoj prvi remix “Jesen” na hrvatsko tržište. Svojim remixom Sare Renar privlači pozornost domaće scene i nastavlja raditi plesnu glazbu na hrvatskom jeziku i tako se povezuje s Full Ferry-em s kojim u vrlo kratkom roku uspijeva napraviti uspješni remix za Ninu Badrić i tako dolaze na ideju stvaranja zajedničkog albuma.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close