Scena

Franz Ferdinand s novim projektom na INmusicu

INmusic festival upravo je objavio novog headlinera za jubilarno deseto izdanje. Riječ je o poznatim škotskim gostima na domaćem terenu – Franzu Ferdinandu.


Škotski sastav Franz Ferdinand u Zagreb dolazi s novim projektom koji će premijeran nastup imati ovoga ljeta na Otoku Mladosti. Riječ je o suradnji s kultnim američkim art rokerima – Sparks.

S novim projektom, Franz Ferdinand i Sparksi svoj prvi koncert na svjetskoj turneji, održat će na 10. INmusic festivalu. Gostovanje je, kako ističe organizator INmusic festivala Zoran Marić, rezultat dugogodišnjeg prijateljstva između INmusica i škotskih zvijezda. Franz Ferdinand u društvu Sparksa, samo je jedan u nizu najavljenih izvođača. Kako naglašava Marić, INmusic planira u narednom periodu objaviti još imena koji će ovog ljeta nastupiti na Otoku Mladosti.

Natječaj za mlade bendove ‘Zasviraj sa Žujom‘, nastavlja se i ove godine. Prijave za natječaj počinju početkom ožujka na službenoj stranici festivala, a glavna nagrada je, kao i dosad, nastup na glavnoj pozornici INmusica.


 

Tekst: Tportal
Foto: “Franz-ferdinand-live-2006-tag” by ShokoishikawaOwn work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close