GlazbaVijesti

Frano Pehar & Tarapana predstavljaju novi singl “Nisam birao”

Nakon upješnog debitantskog albuma “Ja sam na te ponosan”, nazvanog po istoimenom hitu u kojem su ostvarili suradnju s Matom Bulićem, Frano Pehar i Tarapana pripremili su novi singl. Pjesmu “Nisam birao” potpisuju Dušan Bačić i Franjo Valentić, dok je za aranžman zaslužan Bojan Dragojević.


Emotivna balada koja progovara o čežnji za domom i voljenim osobama stigla je u pravom trenutku, a svima onima koji se pronađu u tekstu zasigurno će poslužiti kao velika utjeha. Spot za novu pjesmu snimljen je u jednom danu, s velikim naglaskom na emociju i tekst. Frano i Tarapana jednoglasno su se složili kako je ovo najiskrenija pjesma koju su do sada objavili.

U cijelom ovom ludilu oko vremena u kojem živimo, odlučio sam se za pjesmu koja ima predivnu poruku. Refren počinje stihom ‘Možeš kupiti kuću, a ne dom’, i upravo ta rečenica je ono što me osvojilo na prvu. U vremenima kad smo, nadam se kao društvo osvijestili koliko su nam dom, obitelj i zajedništvo bitni, želim svojoj publici prenijeti upravo takvu poruku – da je dom izgrađen poštenjem, ljubavlju i mirom jedini put ka sreći. Sudeći prema zadnjem popisu stanovništva ima nas sve manje, a nastupajući po dijaspori, imao sam uvid koliko je tim ljudima teško daleko od svojih najmilijih, prijatelja, svog doma…“, izjavio je Frano.

S vjerom da će se pandemija uskoro privesti kraju i da će već ovo proljeće imati priliku otpjevati novu pjesmu s publikom diljem Hrvatske i dijaspore, Frano Pehar i Tarapana već sljedeći tjedan ulaze u studio kako bi snimili nove pjesme.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close