VijestiTurizam

Francuski novinari u obilasku hrvatskih destinacija

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Predstavništva HTZ-a u Parizu, u Hrvatskoj ovih dana boravi šest francuskih novinara iz eminentnih francuskih medija. Među njima su Richard Raspés (L’Est Républicain), Sophie Leroy (La Voix du Nord), Carole Crayou – Broudin (Le Télégramme), Johanna Olibé (La Provence), Alice Chacun (Magicmaman) te Michel Fonovich iz A/R Magazinea.


Navedene publikacije zajedno se tiskaju u gotovo 800 tisuća primjeraka te zajedno ostvaruju doseg veći od 3,4 milijuna čitatelja diljem Francuske.

Program ovog studijskog putovanja započeo je 18. rujna u Zagrebu kojeg su razgledali u sklopu Segway City ture, a posjetili su i Muzej prekinutih veza. Nastavak programa uključuje posjet i obilazak Rijeke te Opatije (19. i 20.9.), dok će tijekom 21. i 22. rujna boraviti u Istri gdje će obići Rovinj, ali i Buzet te Livade gdje će sudjelovati u potrazi za tartufima.

Podsjećamo kako je u dosadašnjem dijelu godine s francuskog tržišta ostvareno 530 tisuća dolazaka i 2 milijuna noćenja, što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 7 posto u dolascima i 5 posto u noćenjima. Najpopularnije hrvatske destinacije za francuske turiste su Dubrovnik, Split, Zadar i Šibenik.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ press | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close