Grad ZagrebZdravlje

Fotografijom zagrljaja podržite osobe s rijetkim bolestima

Hrvatski savez za rijetke bolesti u nedjelju, 21. veljače 2016. započinje međunarodnu inicijativu “Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke“ kojom će pokušati oboriti svjetski rekord u broju prikupljenih fotografija zagrljaja i tako kreirati najveći online album fotografija na svijetu.


Cijela Hrvatska i još devet drugih zemalja priključit će se Tjednu zagrljaja od 21. do 27. veljače te pokušati prikupiti više od 108.121 fotografiju, koliko iznosi sadašnji svjetski rekord.

Sve što je potrebno jest u spomenutom razdobljusnimiti fotografiju zagrljaja i učitati je na online platformu www.hugforrare.com. Zagrlite koga god želite i fotografirajte se koliko god puta želite, samo pazite da na svakoj fotografiji grlite nekoga drugog.

U sklopu akcije, u ponoć sa subote 20. 2. na nedjelju 21. 2. u zagrebačkom klubu Opera počinje fotografiranje zagrljaja u kojemu će sudjelovati brojne poznate osobe. Ulaz u klub “plaća” se zagrljajem.

Akcija Hrvatskog saveza za rijetke bolesti provodi se u povodu Međunarodnog dana rijetkih bolesti, koji se obilježava 29. veljače, a cilj je upoznati javnost s potrebama i problemima osoba koje boluju od rijetkih bolesti.

Pročitajte više na ordinacija.hr


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close