ModaScenaTech

FOTOGALERIJA Na zagrebačkom trgu obilježen May The Fourth!

Početak svibnja neko vrijeme nije običan, počeo se obilježavati May the Fourth, engleski naziv koji aludira na poznatu krilaticu filma Zvjezdani ratovi: May the force (be with you). Taj dan je proglašen međunarodnim Star Wars danom i obilježava se u cijelom svijetu, a ove godine po prvi puta i u Zagrebu, u organizaciji udruge Star Wars Hrvatska.

Oko dvadeset kostima se pojavilo u središtu Zagreba i oduševilo slučajne prolaznike, ali i brojne namjernike koji su s djecom u prigodnim kostimima i dječjim mačevima igračkama, dočekali naše junake i zabavili se s njima. Bilo je tu pregršta fotkanja i igranja, a i sunce je zasjalo nad Trgom bana Jelačića pa je doživljaj bio potpun.

Od kostima su bili Darth Vader u pratnji Stormtroopera, njegov unuk Kylo Ren u društvu Sithova, a ravnotežu u sili su donijeli Twi’lekice, Ahsoka Tano, Jediji… Bio je tu i Han Solo kojeg je hvatao maldalorijski plaćenik za Jabbu. Za dramatičnu muzičku pozadinu se pobrinuo svirač Bith iz Mos Eisley kantine.

Nekoliko fotografija s Trga bana Josipa Jelačića zabilježio je naš Marjan Prpić, pogledajte!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: moscroatia.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close