Scena

FOTOGALERIJA U Brinju oživjela “PISTA”: koncert povodom Dana Općine oduševio

Općina Brinje jučer i danas slavi svoje dane


Već tradicionalno, Brinje procvjeta polovicom kolovoza. Brojna događanja potaknuta lokalnim stanovništvom, svečana sjednica, razgledavanje tvrđave Sokolca i Zbirke narodnog blaga, sve je to nešto što krasi malo ali pitoreskno Brinje.

Ove godine Turistička zajednica Općine Brinje pobrinula se za još jedan sadržaj. Na starijima dobro poznatoj “Pisti” u Brinju, dječjem igralištu podno Sokolca, oživljena je tradicija u suživotu starosti i mladosti. “Brinjski kresovi” na Pisti ugostili su Singrlice iz Samobora koje su oduševile brojnu publiku izvedbom svojih etno evergreen pjesama, a KUD Brinje tradicionalno je nastupilo s bećarcima i brinjskim plesovima. Događaju su prisustvovali i brojni gosti iz cijele Hrvatske, a u prvim redovima posebno se istaknula Monika Jurina, zamjenica načelnika Općine Luka pokraj Zaprešića.

Mira Šehar iz Turističke zajednice Općine Brinje zadovoljna je događajem, a načelnik Zlatko Fumić u kratkom je govoru zahvalio svim prisutnima na dobrom odazivu i najavio da je ovo prvi od kulturnih događaja koji u Brinju tek slijede.

Općina Brinje slavi i danas. Posjetite ju i pogledajte nekoliko prekrasnih fotografija koje nam je ustupio Marjan Prpić – Luka iz Brinja. Video snimke pogledajte na Instagramu OVDJE: lika_club.

1 3 5 6 8 9 10 11 12 14 15 17Foto: Marjan Prpić – Luka

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close