TurizamIzdvojeno

FOTO Zimska čarolija na Plitvicama u objektivu Otočanke Ivane Kregar

Mnogi kažu da je zima najljepše godišnje doba za doživjeti Plitvička jezera, kada  snijeg i led daju jednu posebnu ljepotu našem najpoznatijem nacionalnom parku.


U to se možete uvjeriti i na Instagram profilu Ivane Kregar, fotografkinje iz Otočca koja je podijelila nekoliko prekrasnih fotografija Plitvica u zimsko doba.

“Zima na Plitvičkim jezerima i u cijeloj Lici prirodi daje jednu potpuno drugačiju i jedinstvenu dimenziju. Usprkos temperaturama oko i ispod ništice može se vidjeti čarolija smrznutih slapova i jezera te uživati u lokalnim gastronomskim specijalitetima u toplom smještaju i u restoranima”, napisala je Ivana u objavi

Ivana Kregar se fotografijom bavi posljednjih 6 godina, a 2017. godine je imala svoju prvu samostalnu izložbu “Flora Gacke” na kojoj su predstavljene fotografije posvećene biljnom svijetu Gacke.

Ostale radove Ivane Kregar možete pogledati na Facebook stranici Kregar Photography&Art.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Zima na Plitvičkim jezerima i u cijeloj Lici prirodi daje jednu potpuno drugačiju i jedinstvenu dimenziju. Usprkos temperaturama oko i ispod ništice može se vidjeti čarolija smrznutih slapova i jezera te uživati u lokalnim gastronomskim specijalitetima u toplom smještaju i u restoranima. 🌬️❄️🌪️🌨️☁️ ___________________________________________________________ Plitvice lakes at winter 🌬️❄️🌪️🌨️☁️ #justsnow #snow #snowday #plitvicelakes #plitvice #winter #february #winterwonderland #wintertime #magic #magical #amazing #amazing_shots #moody #moody_nature #weather #nature #naturephotography #naturelover #nature_perfection #love #cozy #cold #extreme #landscape #landscapephotography #nikonphotography #nikon #natgeo @earth_fantasy @earthpicnow @earthfocus @earth @nature_of_our_world @natureworld.al @nature @nature.geography @a_cozy_winter @cozyynights @autumn.winter.season @seasonal.fairytale

Objavu dijeli Visual art 🍂🌿🍁🍃 (@_ivanakregar_)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram / Ivana Kregar

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close