VijestiScena

FOTO Vrhunski glazbenici iz Hrvatske i inozemstva nastupili na Art Sea Jazz festivalu u Novalji

Protekli vikend u Novalji obilježio je Art Sea Jazz festival u organizaciji Centra za kulturu grada Novalje.


Ove godine festival je trajao dva dana, a zbog loše vremenske prognoze manifestacija je s Trga bazilike premještena u Hotel OLEA u Novalji.

Prve večeri festivala, u subotu 7. rujna nastupio je ZZ Quartet koji čine harmonikaš Simone Zanchini, gitarist Ratko Zjaca, basist Stefan Bartus i bubnjar Jože Zadra već. Drugog dana festivala, u nedjelju 8. rujna na rasporedu je bio Twisted Jazz Project u sklopu kojega su se novaljskoj publici predstavili  vokalist Mladen Delin, pijanist Gegor Ftičar, basist Marko Korošec i bubnjar Klemens Marktl.

Art Sea Jazz festival novi je projekt kojim Centar za kulturu Grada Novalje želi Novaljcima i turistima koji su izabrali mirniji rujan za svoj odmor, nakon naporne turističke sezone i ljetnih gužvi, pružiti užitak slušanja jazz glazbe.

Namjera organizatora je da Art Sea Jazz festival postane tradicionalna manifestacija koja će se svake godine održavati u rujnu te zauzeti zapaženo mjesto na svjetskoj jazz sceni.

Pogledajte galeriju fotografija!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja - službena stranica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close