FOTO/VIDEO: “QUEEN” NAPRAVIO SHOW Freddie Mercury i band na Ruži vjetrova u Novalji

Promo

Zahvaljujući Queen Real Tribute bendu građani Novalje i njihovi gosti sinoć su imali priliku uživati u nevjerojatnom Queen iskustvu na Ruži vjetrova.


The Show Must Go On“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“, „I Want To Break Free“ i „We Are The Champions“  samo su neki od bezvremenskim hitovima koje je izveo jedan od najboljih svjetskih Queen tribute bendova na svijetu.

Queen Real Tribute bend čine profesionalni glazbenici i veliki obožavatelji lika i djela Freddyja Mercuryja i grupe Queen koji su se okupili 2006. godine kako bi svojim glazbenim djelovanjem dali počast jednoj od najvažnijih rock grupa svih vremena, a u trinaest godina postojanja obišli su skoro čitav svijet.

Članovi benda svojim su kvalitetnim zvukom, izgledom i energičnom izvedbom vjerno skinuli prave Queenovce i oduševili publiku u Novalji. Legendarnog Freddija Mercuryja glasom i prepoznatljivim pokretima utjelovio je frontman banda Ivan Ristanović te se u nekim trenutcima činilo da na pozornici nastupa pravi Mercury.

Organizator koncerta je Turistička zajednica Grada Novalje.

Dio atmosfere donosimo u velikoj galeriji fotografija!

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u