GlazbaIzdvojeno

FOTO/VIDEO Na druženju u Jasikovcu predstavljen humanitarni projekt “Pčelice Voice”

U nedjelju 8. ožujka 2020. u sklopu projekta „Promicanje održivog razvoja kroz revitalizaciju u povećanje privlačnosti šume Jasikovac“ Grad Gospić i Lička Ekološka Akcija (LEA) organizirali su druženje s građanima u zelenom dnevnom boravku Gospića – park šumi Jasikovac.


Zamjenica gradonačelnika Grada Gospića Kristina Prša pozdravila je sve okupljene i svim ženama čestitala Dan žena, a predstavnici Udruge i Grada podijelili su im ružu i čokoladu.Predsjednica udruge LEA Vedrana Tomašević tom prilikom je istaknula da održivi razvoj Jasikovca nije završio te da je sav daljnji rad u rukama sviju nas.

U glazbenom dijelu programa nastupila je skupina AKA CRESCENDO iz Zadra te dvoje mladih gospićkih  glazbenika – Andrej Karić i Karla Adamović koji su izveli nekoliko glazbenih točaka i oduševili sve okupljene.

Prvi video humanitarnog projekta “Pčelice Voice”

Ovom prigodom predstavljen je humanitarni projekt “Pčelice Voice” te prvi video spot koji je nastao u sklopu projekta, u produkciji studija “TESLA ART” i obrta “DURDOV”.

Iza ovog projekta stoje gospićki učitelji Andrej Karić i Josip Durdov, prvi studijski cover snimili su s Karlom Adamović, a Andrej nam je ispričao kako je sve počelo.

Ideja iza projekta “Pčelice Voice” je motivacija mladih talentiranih pjevača da slijede svoje snove, da i oni budu viđeni na društvenim mrežama, ali i da se i dalje educiraju i maksimalno iskoriste svoje potencijale, kaže Andrej.

Andrej nam je otkrio da je ideju za projekt dobio tijekom sudjelovanja na festivalu “Najljepši glas za pčelice”. Pobjednica Karla Adamović tada je otpjevala hit pjesmu Lady Gage “Shallow”, a Andreju se već na prvi dojam svidio Karlin glas za koji kaže da je po prirodi jako “mikrofoničan”.

Nedugo nakon završetka festivala, pozvao sam na kavu Josipa, Lovru, a potom i Karlu i predložio im da napravimo ono što je danas “Pčelice Voice”. I oni su jako brzo reagirali i bili spremni na akciju”, kaže Andrej.

Audio i prvo video snimanje odradili su u skromnom studiju koji je Andrej sam sagradio u obiteljskoj kući, a potom je Josip predložio da drugi dio spota snime u POU Gospić koji su im ustupili prostor i izišli u susret, priča Andrej.

Pozvali smo članove Rukometnog kluba Gospić, učenički dom u Gospiću, zbor Osnovne škole da nam pomognu uljepšati ambijent i svi oni su se odazvali u velikom broju”, kaže Andrej.

Dečki su video predstavili na otvaranju park šume Jasikovac u suradnji udrugom LEA i POU dr. Ante Starčević Gospić, a Andrej i Josip ovim putem zahvaljuju svima koji su došli u Jasikovac i družili se s njima na  svježem zraku.

Video je danas i službeno objavljen te ga možete gledati na YouTubeu i na svim društvenim mrežama!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close