VijestiTurizam

FOTO/VIDEO Legendarni Harley Davidson motori okupirali Novalju, pogledajte fotogaleriju

Novaljski Trg bazilike danas je bio pun Harley Davidson motocikla, zahvaljujući njihovim ljubiteljima iz udruge Dalmacija Chapter Croatia, koji ovog vikenda uživaju u prirodnim ljepotama otoka Paga.


Na druženju u Novalji okupilo se oko 150 bajkera iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine koji će danas i sutra  obići najljepše dijelove grada Novalje. Riječ je o moto susretu “Island Thunder Powered by Harley Davidson” u organizaciji udruge Dalmatia Chapter Croatia i Turističke zajednice Grada Novalje.

Sve je počelo u 11 sati okupljanjem na Trgu bazilike, gdje su se bajkeri zadržali oko sat vremena pa su građani imali priliku uživati u atraktivnoj izložbi različitih modela i godišta Harley Davidson motocikala.

Nakon druženja u centru Novalje, atraktivna kolona kultnih američkih motocikala u podne je krenula  prema trajektnom pristaništu Žigljen te Barbatu i Metajni u obilazak prirodnih ljepota otoka Paga. U večernjim satima bajkeri će se vratiti u Novalju i pridružiti građanima na Trgu bazilike gdje će se u sklopu moto susreta održati koncert kultne rock grupe Psihomodo Pop.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji fotografija!


 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close