VijestiTurizam

FOTO/VIDEO Božićni sajam i modna revija obilježili drugi dan “Božića u Gračacu”

Ovogodišnji Božićni sajam u Gračacu održan je kao i predhodnih godina u parku sv. Jurja u samom centru Gračaca.


Ovoga puta zbog najave lošeg vremena umjesto na otvorenom organizatori su sajam smjestili u šator, no to nije omelo brojne OPG-ove, udruge, škole i ostale izlagače da u božićnom ambijentu uz dobru glazbu i veselje izlože svoje proizvode.

Tako se i ove godine na štandovima moglo pronaći mnoštvo autohtonih suvenira, rukotvorina te delicija poput meda, medenjaka, raznih rakija i kupinovog vina. Izvan šatora za posjetitelje su vrijedne žene koje rade na projektu “Zaželi” pripremale neizostavne delicije adventskih sajmova – fritule i palačinke, dok se uz njih za sva žedna grla pobrinula Varoška pivovara iz Zadra.

U Gračacu je istog dana u prostorijama KIC-a s početkom u 19:00 sati održana modna revija u organizaciji Natalije Juras i Kristine Šatrak. Reviju je svečano otvorila načelnica općine Gračac: Nataša Turbić. Na modnoj reviji mogle su se vidjeti kreacije modnog salona “Nataly” te prekrasne frizure frizerskog salona “Tina”. Reviju su nosile simpatične djevojčice, malo veće djevojke te dame iz Gračaca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB / Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close