VijestiScenaTurizamPromo

FOTO Veselom proslavom na Trgu Stjepana Radića Gospićani ispratili staru godinu

Tradicionalnim dočekom nove godine u podne danas je završio ovogodišnji bogati program manifestacije Prosinac u Gospiću u organizaciji Grada Gospića i ustanova s područja Grada.


Unatoč hladnom vremenu, vesela proslava na glavnom gradskom Trgu privukla je veliki broj građana. Program dočeka je počeo u 10 sati, a nakon nastupa Tamburaškog sastava Patrioti na pozornicu je stupila legende hrvatske glazbe – Krunoslav Kićo Slabinac tako da zabave uz pjesmu i ples nije nedostajalo.

Točno u podne uz zdravicu šampanjcem sugrađanima i gostima gradonačelnik Gospića Karlo Starčević i suradnici zaželjeli su uspješnu, zdravu i veselu novu 2020. godinu.

U moje osobno ime i u ime mojih suradnika, zamjenika i zamjenice želim vam čestitati Novu, zaželiti uspješniju i dakako bolju 2020. godinu. Neka Bog blagoslovi vas, vaše obitelji, naš Gospić i našu lijepu Hrvatsku. Zabavite se i uživajte u radosti, uživajte u plesu i veselju. To treba našem Gospiću i našoj Hrvatskoj!. poručio je gradonačelnik Starčević.

Naš fotoreporet zabilježio je kako je to izgledalo, pogledajte i sretno u Novoj 2020. godini!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close