VijestiScenaTurizamPromo

FOTO Veselom proslavom na Trgu Stjepana Radića Gospićani ispratili staru godinu

Tradicionalnim dočekom nove godine u podne danas je završio ovogodišnji bogati program manifestacije Prosinac u Gospiću u organizaciji Grada Gospića i ustanova s područja Grada.


Unatoč hladnom vremenu, vesela proslava na glavnom gradskom Trgu privukla je veliki broj građana. Program dočeka je počeo u 10 sati, a nakon nastupa Tamburaškog sastava Patrioti na pozornicu je stupila legende hrvatske glazbe – Krunoslav Kićo Slabinac tako da zabave uz pjesmu i ples nije nedostajalo.

Točno u podne uz zdravicu šampanjcem sugrađanima i gostima gradonačelnik Gospića Karlo Starčević i suradnici zaželjeli su uspješnu, zdravu i veselu novu 2020. godinu.

U moje osobno ime i u ime mojih suradnika, zamjenika i zamjenice želim vam čestitati Novu, zaželiti uspješniju i dakako bolju 2020. godinu. Neka Bog blagoslovi vas, vaše obitelji, naš Gospić i našu lijepu Hrvatsku. Zabavite se i uživajte u radosti, uživajte u plesu i veselju. To treba našem Gospiću i našoj Hrvatskoj!. poručio je gradonačelnik Starčević.

Naš fotoreporet zabilježio je kako je to izgledalo, pogledajte i sretno u Novoj 2020. godini!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close