VijestiDom

FOTO: Večer matematike u Dječjem vrtiću “Pahuljica” u Gospiću

Dječji vrtić Pahuljica u Gospiću ove godine se po prvi puta uključio u projekt “Večer matematike” u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva.


U četvrtak, 7.12.2017. godine, roditelji su mogli dovesti svoju djecu i sudjelovati u nizu zabavnih centara i igrajući se rješavati matematičke zadatke.

Cilj Večeri matematike je ponajprije upoznati roditelje s tijekom, načinom i važnosti usvajanja matematičkih vještina u ranom i predškolskom obrazovanju, djeci pružiti razigrano matematičko poslijepodne kao i poticaj za nastavak matematičkog obrazovanja. Za bogato razumijevanje i učenje matematičkih pojmova potrebno je osigurati bogato i poticajno materijalno okruženje, kreirati motivirajuću atmosferu i dostatan broj određenih resursa za učenje kako bi dijete samostalno uz manipulaciju, igru i zabavu istraživalo matematiku.

  

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close