VijestiDom

FOTO: Večer matematike u Dječjem vrtiću “Pahuljica” u Gospiću

Dječji vrtić Pahuljica u Gospiću ove godine se po prvi puta uključio u projekt “Večer matematike” u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva.


U četvrtak, 7.12.2017. godine, roditelji su mogli dovesti svoju djecu i sudjelovati u nizu zabavnih centara i igrajući se rješavati matematičke zadatke.

Cilj Večeri matematike je ponajprije upoznati roditelje s tijekom, načinom i važnosti usvajanja matematičkih vještina u ranom i predškolskom obrazovanju, djeci pružiti razigrano matematičko poslijepodne kao i poticaj za nastavak matematičkog obrazovanja. Za bogato razumijevanje i učenje matematičkih pojmova potrebno je osigurati bogato i poticajno materijalno okruženje, kreirati motivirajuću atmosferu i dostatan broj određenih resursa za učenje kako bi dijete samostalno uz manipulaciju, igru i zabavu istraživalo matematiku.

  

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close