DogađanjaVijesti

FOTO U Tvornici kulture održano prvo izdanje X-ica FEST-a!

U zagrebačkoj Tvornici kulture je održan Parti dobrodošlice brucošima, odnosno, prvo izdanje Xica Festa!


Osnovna je zamisao aktivne i agilne ekipe x-ica tima bila, da se novopečenim studentima, u prvim danima faksa otkrije i druga strana studentskih dana, poput odličnih zabava koje ih tijekom naredne akademske godine očekuju novoobnovljenoj Tvornici kulture.

IMG_3462

Nakon održanog partija, zaključak je da je sinoćnja promocija X-ica FESTA bila dostojna reputacije jednog od najčitanijih studentskih portala x-ica.com

Na ulazu u Tvornicu hostese su posjetitelje dočekivale s limenkama energetskog pića HELL i staklenim potom u kojega su, svi oni koji su željeli sudjelovati u nagradnoj igri Nokije, ubacivali papiriće sa svojim ispisanim imenom i prezimenom.

IMG_3460

Na vrhuncu večeri glavna je urednica portala Lorena Sikavica iz pota u kojem je bilo nekoliko stotina papirića izvukla jedan, a sjajni domaćin večeri, voditelj Trpimir Vicković – Vicko pročitao ime sretnika večeri Ilija Bošković.

IMG_3510

Za nezaboravnu su se noć dobrodošlice brucošima zagrebačkih fakulteta, kojom je uveličan njihov ulazak u studentski život, svojom žestokom svirkom pobrinuli dobro poznati alternativni bendovi Hladovina band, The Miceks, Kawasaki 3P i kao šećer na kraju osječka hip-hop zvijezda Kandžija i Gole žene.

IMG_3478

Svima koji u subotu navečer nisu mogli biti u Tvornici kulture omogućeno je da vruću atmosferu X-ica FESTA prate na izravnom prijenosu na facebook stranici portala.

IMG_3507

Nakon ovogodišnjeg izvrsnog line-upa i sjajne organizacije, prvog izdanja X-ica FESTA, velika je želja da se ovaj parti ponavlja iz godine u godinu kao još jedan event za brucoše koji će studenti zasigurno s velikim zadovoljstvom upisivati u svoj kalendar.

 

Izvor / Foto: x-ica

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close