Sport

FOTO U sklopu Dječjeg ljeta u Otočcu održana radionica samoobrane

Jučer se u gradskom parku u Otočcu u sklopu Dječjeg ljeta odvila radionica za djecu pod nazivom „Naučimo se braniti“.


Nakon niza kreativnih i djeci zanimljivih radionica došao je na red i sport i to ne bilo koji već – teakwondo. Članovi Teakwondo kluba „Gacka“ iz Otočca pod vodstvom trenera gospodina Nikole Pempera jučer su svoj zainteresiranoj djeci u gradskom parku u Otočcu prezentirali kako izgledaju osnove nožnih i ručnih tehnika teakwondoa te tehnika samoobrane.

Tijekom radionice djeci se predstavio i gospodin Slavko Jereb iz teakwondo kluba „Bak“ iz Pule, nosioc crnog pojasa.  Djeca su bila vrlo zainteresirana za učenje ovih tehnika te su s pažnjom upijala svaki pokret, a posebno su im se svidjele tehnike samoobrane.

Prisjetimo se, Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira dvomjesečnu manifestaciju Dječje ljeto već petu godinu zaredom, a radionice su iz godine u godinu sve raznovrsnije i posjećenije. Manifestacija je ove godine započela 2. srpnja i traje do 30. kolovoza, a sudjelovanje na svim radionicama je besplatno.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Viktorija Rogić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close