JadranskiIzdvojenoPromo

FOTO U Novalji održane vesele dječje maškare, treće ove godine

U ORGANIZACIJI CENTRA ZA KULTURU GRADA NOVALJE

U nedjelju 17. veljače 2020. u Novalji su održane treće ovogodišnje dječje maškare.


Na veseloj zabavi u bistrou Steffani okupilo se oko tridesetak mališana koji su bili u pratnji svojih roditelja. Kreativnosti nije nedostajalo ni kod onih najmanjih pa smo tako imali priliku vidjeti princeze, superjunake, mačke, klaunove i druge šarene maske.

Voditelj programa bio je novaljski glazbenik, tekstopisac i zabavljač Simo Radosavljević koji je razveselio i animirao male maškare. Djeca su uživala u različitim interaktivnim igrama, nije nedostajalo ni pjesme i plesa, a onim najbržim, najspretnijim i najkreativnijim mališanima dodijeljene su nagrade.

U organizaciji Centra za kulturu Grada Novalje, dječje maškarane zabave u bistrou „Steffani“ održavaju se svake nedjelje u veljači.

Dovedite svoje mališane na zabavu, igru i ples i ove nedjelje, a kako je sve izgledalo pogledajte u velikoj galeriji fotografija na linku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja - službena stranica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close