Tech

FOTO U Novalji održana Javna tribina na temu gospodarenja otpadom

Kako i na koji način pravilno odlagati otpad građani Novalje sinoć su imali priliku čuti na Javnoj tribini “SMANJIMO SMEĆE, NE BACAJMO OTPAD U ISTE VREĆE!” održanoj u Hotelu Olea.


Uz uvodnu riječ gradonačelnika Grada Novalje i direktora komunalne tvrtke Arburoža, predstavnice Udruge “Eko Zadar” kroz prezentacije su objasnile kako i na koji način možemo utjecati na okoliš te kako na pravilan način odložiti otpad.

Prezentacijom tvrtke Arburoža pobliže je objašnjeno koja je uloga komunalnog poduzeća, kako se odlaže i zbrinjava otpad te koliko novaca možemo uštedjeti pravilnim odlaganjem otpada, a kojeg možemo iskoristiti u kvalitetnije svrhe.

Na kraju su svi prisutni imali mogućnost sudjelovati u panel raspravi i postaviti pitanja na temu odlaganja otpada i budućim projektima vezanim uz gospodarenje otpadom.

Veliki apel je na sve sugrađane da zajedno stvorimo bolji, ljepši i čišći okoliš kojeg ćemo ostaviti u nasljeđe budućim naraštajima! Za sva Vaša pitanja uvijek smo otvoreni, a svi materijali i brošure bit će objavljeni na našoj web i facebook stranici i na stranicama Arburože, poručili su iz tvrtke Arburoža.

Novu Facebook stranicu tvrtke Arburoža pogledajte na linku.


Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close