WebGrad ZagrebIzdvojeno

FOTO U Mimari smo svečano predstavili redizajn portala Lika Club

ZAGREBAČKA MIMARA UGOSTILA LIČANE

Vaš omiljeni lički medij u zagrebačkoj Mimari pokazao potpuno novo ruho


Nakon desetodnevne kampanje „ŽutoJeCrveno2401“ koja je na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije i komentare, naša redakcija koja već šest godina u fokusu drži područje Ličko-senjske županije, u Mimari je svečano predstavila veliki redizajn portala.

Nakon gotovo šest godina rada portal Lika Club, predstavili smo tehnički potpuno novu i redizajniranu platformu, dok je naš brend doživio i izmjenu logotipa te znaka, ali i zaokret u uredničkoj politici.

Večernje događanje otvorio je glazbenik Zvonimir Tonković izvedbom instrumentala pjesme „Velebitska praskozorja“, a zatim se putem video linka pozvanim gostima obratio Goran Rihelj, vlasnik portala hrturizam.hr koji ujedno postaje naš novi partner za turističke vijesti.

U nastavku događanja voditelj portala Ante Fumić ispričao je okupljenima tijek razvoja Lika Cluba, koji se kako brojke pokazuju čita mnogo dalje od Like, od samih njegovih početaka pa sve do danas. Iscrpna prezentacija sa statistikama portala, ali i jasno objašnjavanje gerila kampanje #ŽutoJeCrveno2401, uvelo je goste u najvažniji dio večeri.

„U redizajnu loga zadržao se okvir s postojećeg logotipa, a inicijal “L” je dupliciran i naglašen te je postao dio okvira. Jednostavnom intervencijom istaknuto je slovo “L” koje će se provlačiti kao motiv kroz sve materijale.“ – istaknuo je Ante objašnjenje novog vizualnog identiteta.

Redizajn pokreće novu medijsku dimenziju i drugačije pozicioniranje na regionalnoj i nacionalnoj medijskoj sceni, što će naši čitatelji u narednom periodu i sami vidjeti.

„Na redizajnu smo radili proteklih 6 mjeseci, sve je krenulo sa redizajnom loga i znaka portala, a zaključili smo priču s potpuno novim webom koji je pušten online 24. siječnja. S obzirom da naši rezultati iz mjeseca u mjesec rastu, zaključili smo da je vrijeme za novu stranicu koju smo okrenuli ovim redizajnom, uz paralelno širenje projekata i nastavak svega što smo započeli. Lika Club je uvijek bio svoj, neovisan i jasan, a to planiramo i ostati u budućnosti.“ – nastavio je u izlaganju.

Večer je završena prigodnim domjenkom s ličkim obilježjima, a na samom kraju nastupio je lički reper Nikica Krizmanić te u Mimari zapjevao nama svima dragu i poznatu pjesmu za „Za Plitvice Rap“.

Naši gosti su nastavili druženje do kasnih večernjih sati, i s novom medijskom platformom u rukama.

Uživajte u čitanju i hvala što nas pratite!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close