AutomotoIzdvojeno

FOTO U Gospiću održan treći susret ljubitelja Škoda automobila

Treći po redu susret ljubitelja Škoda automobila održao se u Gospiću.


Vlasnici Škoda modela iz nekoliko županija okupili su se na glavnom gradskom trgu i građanima Gospića priredili atraktivnu izložbi. Na sada već tradicionalnom druženju u organizaciji Škoda kluba Hrvatska sudjelovalo je 90-tak sudionika sa pedeset automobila.

“Ove godine smo ponovno održali sada već treći susret ljubitelja Škoda automobila pod organizacijskom palicom Škoda kluba Hrvatska i našeg vjernog člana Milana Jovančevića – Caffe Harvester.

Nakon 11 godina rada Udruge, promjena, prilagodbi, dostigli smo cilj za koji smo nekada mislili da nikada nećemo dostići.

50 automobila približno i 90-ak ljudi na susretu. Zahvaljujući i gradu Gospiću koji nam izlazi u susretu u vidu korištenja prostora trga, šumama u vidu kuće na lokaciji Jadovno dobili smo centralno mjesto okupljanja ljubitelja Škoda automobila u cijeloj RH.

Ovaj susret sada prerasta u tradiciju te centralni (glavni susret ove Udruge) te se nadamo da će nas u nadolazećim godinama biti sve više i više. Ukoliko ima zainteresiranih pozivam sve da nam se pridruže u Vukovaru 29-30.10.2022.”, priopćio je Predsjednik Škoda kluba Hrvatska kluba Krešimir Nikpalj.

DCIM101MEDIADJI_0134.JPG
DCIM101MEDIADJI_0120.JPG
DCIM101MEDIADJI_0119.JPG


 

Komentari

Komentara


Foto: Domagoj Vujica, Karla Žufika

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close