VijestiScena

FOTO U atriju KIC-a Gospić održan još jedan koncert za pamćenje! TBF i Barbara Munjas oduševili Gospićane

Nakon fantastičnog nastupa Jure Stublića i njegove grupe Film na otvorenju GROCKSA, dobra atmosfera i odlično raspoložena publika obilježile su i drugi u nizu koncerata ovogodišnjeg gospićke rock scene.


U prepunom atriju Kulturno informativnog centra Gospić sinoć je nastupila mlada riječka glazbenica Barbara Munjas, koja je široj javnosti poznata kao članica grupe Gustafi i Barbieri. U drugom dijelu večeri atmosferu je dodatno užarila legendarna splitska grupa TBF. Jedan od najnagrađivanijih bendova u Hrvatskoj oduševio je građane Gospića izvedbom svojih najvećih hitova poput Nostalgična, Malo san maka, Veseljko, Alles Gut i drugih.

Glazbenu rock scenu u Gospiću organizira Kulturno informativni centar Gospić, a svi koncerti se održavaju pod pokroviteljstvom Grada Gospića. U petak 19. srpnja ne propustite treću večer Grocksa koja je rezervirana za gradske rock snage – Gloriu, Likose i GS Big band!

Dio atmosfere s druge večeri Grocksa donosimo u galeriji fotografija:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close