Lifestyle

FOTO: Teambuilding redakcije portala na kotliću u Otočcu, slapovima Plitvica i Rastoka

Prošle subote održan je 12. po redu Eko – Etno Gacka. Bilo je vruće a sunce nije bilo jedini krivac za to.


Eko-Etno u Otočcu u organizaciji Turističke zajednice Grada Otočca već dugo godina svakog ljeta u srpnju  okuplja brojne zainteresirane ekipe i izlagače. Tako niti ova godina nije bila iznimka.

Po običaju prepoznali smo dobru priliku i odlučili ovu manifestaciju iskoristiti kao podlogu za teambuilding  naše redakcije. U konkurenciji između 18 ekipa odlučilo smo se i mi okušati u kuhanju kotlića. Kao glavnu urednicu dopala me je čast da budem glavna kuharica. Svi vi koji kuhate znate kako su zapravo u cijeloj priči najvažniji dobri pomoćnici, a meni ih nije manjkalo.

Ovom prilikom želim zahvaliti svima onima koji su na bilo koji način pomogli da naše druženje protekne ugodno i veselo. Prvenstveno članovima redakcije  na odličnoj atmosferi. Posebnu zahvali svakako zaslužuju naši sponzori. Stoga jedno veliko hvala tvrtki PRiLIKA LIKE j.d.o.o. agenciji za usluge u komunikacijama iz Zagreba, te gospodinu Zlatku Grčeviću iz tvrtke “Zlajo” j.d.o.o. za limarske i građevinske usluge koji se pobrinuo da naša grla ne budu suha. Veliko hvala  Apartmanima Fuma i gospodinu Ivici Fumiću koji se pobrinuo da kompletna redakcija ima udobne krevete, te Nacionalnom parku Plitvička jezera i gospodinu Ognjenu Borčiću koji nam je osigurao nezaboravnu šetnju našim biserom prirode.

Također jedno veliko hvala i svima vama, naši dragi čitatelji, koji ste nas posjetili, kušali naš kotlić i pohvalili nas. Kako ne bi sve ostalo samo na riječima donosimo vam i foto galeriju.

Foto: Denis Bevanda

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close