Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

FOTO “Slobodna Kamatara” počela pisati o medijskim ucjenama u Ličko-senjskoj županiji

IZVOR S PLITVICA

Danas je na Facebooku aktiviran profil anonimnog autora koji se uključuje u medijska previranja i razotkrivanje “kamatara” koji se predstavljaju kao novinari u Gospiću


Na Facebooku je jučer aktiviran profil “Slobodna Kamatarka”, a priča neodoljivo podsjeća na ismijavanje jednog lokalnog ličkog bloga koji se naziva medijem. Riječ je o blogu, neupitne nepismenosti (op.a. po riječima neovisnih lektora),  čiji je jedini novinar izbačen iz Hrvatskog novinarskog društva još 2015. godine, ali s obzirom na hrvatske zakone i dalje svakodnevno psihički maltretira sugrađane u Gospiću i provodi sustavan teror na jednom dijelu građana iz Gospića.

Netko s Plitvičkih jezera to zna, poručuje objavama to Slobodna Kamatarka, profil koji je jučer pokrenut a prva objava bila mu je “Slobodna banka obavještava, zbog krize korona virusa kamata je skočila za sljedeče korisnike; Gospić, OPG-i, i Kovačević” s popratnom fotografijom ličkog blogera.

Već navečer, stvar je postala jasnija i objavljena je nova fotomontaža, tzv. meme dječačića koji plače, a predstavlja “Željka”. Tekst koji prati kamatarenje iz Gospića je sljedeći;

  • Željko što se sad dogodilo s kamatama, što plačeš
  • Ja sam najbolje kamatario a imaju portali koji samo usluge naplate i ne pljuju nikog
  • A daaaj naći ćeš ti već nekog

Tekst je kratak i jasan, lička javnost zna da je svaka slučajnost sa stvarnim osobama potpuno slučajna. Pogledajte kreativni uradak u nastavku.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close