VijestiSport

FOTO Rukometaši PPD Zagreb u “okršaju” s trenerom Blažinćićem

Petoga dana visinskih priprema na Rogli zaiskrilo je među rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb.


Točnije rečeno, u “fight” su s kondicijskim trenerom Igorom Blažinčićem ušli oni najmlađi Josip Vekić i Filip Vistorop. Nenaviknutima na ovakav spartanski dril našim je “gušterima” prekipjelo te su navukli boksačke rukavice i odlučili poravnati račune sa svojim „goničem robova“, javlja portal x-ica

Riječ je, dakako o šali, ali samo dijelom jer je inovativni kondicijski trener mlade Zagrebove nade uistinu natjerao da navuku boksačku opremu te da s njim, između ostaloga i bivšim boksačem, spariraju nekoliko rundi.

Bio je to prvi trening na kojemu je trener Lino Červar sudjelovao u ulozi promatrača, ali svakako ga je bilo zanimljivo vidjeti kako bodri naše mlade „boksače“ u okršaju s Blažinčićem. U zanimljivom videu na LINKU možete pogledati kako su Vekić i Vistorop prošli za vrijeme spariranja tijekom jutarnjeg treninga.

U isto to vrijeme kondicijska je trenerica Mirela Anić u tri odvojene mini teretane budnim okom promatrala kako ostatak ekipe radi svoje vježbe snage, koordinacije i izdržljivosti, dok se zahvaljujući treneru vratara Mariju Kelentriću na drugoj strani terena ipak čula lopta jer je u tijeku bio izuzetno dinamičan vratarski trening na kojemu Urh KastelicArian Jović i Mateo Kajba nisu prošli ništa bolje od svojih kolega u teretani ili, pak, ovih s boksačkim rukavicama.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: x-ica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close