Događanja

FOTO Prvom Malom biciklijadom započela proslava sv. Jelene u Rakovici

Povodom blagdana svoje nebeske zaštitnice svete Jelene Križarice, Općina Rakovica i Turistička zajednica Općine Rakovica ovog vikenda su pripremile zanimljiva sportska događanja i bogati glazbeni program za sve posjetitelje.


Trodnevna proslava blagdana Svete Jelene započela je u petak 16. kolovoza prvom Malom biciklijadom koju je organizirala Turistička zajednica Općine Rakovica u suradnji s Biciklističkim klubom “Crna kraljica” Plitvice. Na biciklijadi su sudjelovala djeca osnovnoškolskog uzrasta, a osim rekreativne biciklističke utrke, mališani su imali priliku pokazati svoje vještine na poligonu za vožnju koji je tom prilikom bio postavljen na placu u Rakovici.

Nagrade za sve sudionike

Nakon utrke uslijedila je okrijepa te podjela diploma i nagrada. Treće mjesto i Soy Luna koturaljke koje je osigurala Općina Rakovica osvojila je Tena Turkalj. Nagradu za drugo mjesto – dječji bicikl osigurao je Komunalac Rakovica, a nagradu je osvojila Maria Jančić, dok je Emi Herak pripalo prvo mjesto i hoverboard koji je osigurala Turistička zajednica Općine Rakovica.

Svaki sudionik biciklijade dobio je jednu od bogatih nagrada sponzora prve Male biciklijade u Plitvičkim dolinama — Plitvice Art Farm, Ranch dolina jelena, Turistički centar Marko, Adrenalin park Plitvice, Street food BBQ, Ranch Terra, QUAD&BUGGY VENTURE, Općina Rakovica, Komunalac Rakovica te TZ Rakovica.

Proslava svete Jelene u Rakovici nastavlja se večeras u 20 sati zabavno glazbenim programom uz Antoniju Šolu i bend Eureka. U nedjelju u 10.30 sati održat će se misno slavlje u crkvi svete Jelene Križarice u Rakovici, a u  večernjim satima posjetitelje očekuje zabavno-glazbeni program uz Tamburaški sastav “Colapsis”.

Dio atmosfere s prve Male biciklijade donosimo u galeriji fotografija!


 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close