VijestiScena

FOTO: “Prvi pljesak” još jednom oduševio gospićku publiku!

Na 22. po redu “Prvom pljesku” održanom u prepunoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta “dr. Ante Starčević” dvostruku pobjedu odnio je duet Ane Štimac i Matea Prše sa pjesmom “Princeza”.


Prvi pljesak tradicionalno organizira Turistička zajednice Grada Gospića, svake godine natjecatelji su sve bolji, a publika brojnija. 11 odabranih natjecatelja pokazalo nam je sinoć svoje pjevačke sposobnosti, a kako je naglašeno od strane organizatora “svi su pobjednici kad imaju hrabrosti nastupati pred ovolikom publikom”.

Na ovogodišnjem Prvom pljesku nastupali su: Antea Žarković (Pratim te), Ana Žarković (Suze biserne), Mihael Alić (Par godina za nas), Ana Štimac i Mateo Prša (Princeza), Jurica Romac i David Milković (Kako mi nedostaješ), Anamari Rukavina (Bezimeni), Nera Prpić (Odlična stvar), Kako Kolak (Ja bez tebe ne mogu da živim), Karla Savatović (Kao moja mati), Paula Matanović (Klinka), Mateo Dizdar (Jesen u meni).

Pobjednike se biralo u dvije kategorije – od strane publike te od stručnog žirija koji su činili: Debora Lukac, Marinela Božić, Ivica Šubarić, Mario Milovac i Dino Jelinić. Prvo mjestu u obje kategorije osvojili su Ana Štimac i Mateo Prša sa pjesmom “Princeza”, drugo mjesto po glasovima publike pripalo je Karli Savatović sa pjesmom “Kao moja mati”, a treće mjesto pripalo je Neri Prpić sa pjesmom “Odlična stvar”. Nagrade pobjednicima uručile su zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i direktorica Turističke zajednice Grada Gospića Maja Strilić.

Pogledajte fotogaleriju koju smo zabilježili u Gospiću!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close