FOTO: Prvi dan Zimskog sajma u Gospiću obilježila dobra posjećenost i vesela atmosfera!

Josip Durdov

U sklopu manifestacije “Prosinac u Gospiću” ovog vikenda se održava dvodnevni Zimski sajam u popodnevnim satima u parku pored Pučkog otvorenog učilišta.


Zimski sajam započeo je u petak, 22. prosinca, proglašenjem pobjednika natječaja za najbolji literarni rad na temu “Moje novogodišnje želje” u Pučkom otvorenom učilištu Dr. Ante Starčević. Učenici su u 3 kategorije prijavljivali svoje radove i to: razredna nastava, predmetna nastava, srednja škola. U kategoriji srednjih škola 1. mjesto osvojio je – Josip Jurković, 2. razred, u kategoriji osnovnih škola, predmetna nastava, 1. mjesto osvojila je – Iva Špoljarić, 8. razred, a u kategoriji osnovnih škola, razredna nastava, 1. mjesto osvojila je – Marija Erega, 3. razred. Pobjednici su dobili prigodne nagrade, a svi sudionici dobili su poklon za uspomenu i sudjelovanje.

U nastavku programa članovi Puhačkog orkestra Grada Gospića prošetali su ulicama grada i izvedbom prigodnih božićnim pjesmama stvorili veselu i živahnu atmosferu. Nakon što su se vratili u park pokraj Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević odsvirali su još nekoliko skladbi, nakon čega ih je zamijenio Christmas trio iz Zagreba koji je nastavio božićnim pjesmama održavati veselu atmosferu.

Udruge i OPG-ovu su izložili svoje kreativne radove i proizvode koje su prolaznici mogli kupiti ili pomoći udrugama sa svojim donacijama.

Pogledajte u galeriji fotografija dio atmosfere s Zimskog sajma u Gospiću!


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u