LokalnaPolitikaIzdvojeno

FOTO Prša pokazala kako je cesta u Ličkom Osiku izgleda prije, a kako sada

NA NOVOJ FACEBOOK STRANICI

Zamjenica gradonačelnika Gospića Kristina Prša na novoj Facebook stranici koju je pokrenula nedavno, odlučila je s građanima komunicirati na neposredniji način od dosadašnjeg.


Putem najjače društvene mreže na svijetu koja samo u Hrvatskoj broji preko 2 000 000 korisnika, počela je s objavama situacije s terena, prikazivanjem rezultata, ali i komentiranjem aktualne problematike s kojima se susreće na dnevnoj bazi.

Na Facebook stranici u prvoj objavi istaknula je da Facebook stranicu vodi samostalno, te da će se putem nje truditi odgovoriti na sva postavljena pitanja.

Nakon dužeg razmišljanja od danas je aktivna moja osobna Facebook stranica. Bit će to mjesto na kojem će svima vama biti dostupne informacije o mom radu i profesionalnom djelovanju.

S obzirom da sam kroz proteklih nekoliko godina rada u Gradu Gospiću primjetila potrebu za povremenim konkretnijim objašnjavanjem posla, činjenica i istine, stranicom ću tome doprinijeti. Putem nje ću se truditi odgovoriti na sva postavljena pitanja, bilo javno ili u inbox i to u što bržem roku.

“Ovo je moj prvi “izlazak” na društvene mreže, pa se još upoznajem sa svim mogućnostima, vjerujem kako ću brzo uloviti sve tehnikalije i da ćemo kvalitetno komunicirati.” – zaključuje Prša.

U jednoj od uspješnijih objava dosad, našla se ona u kojoj uspoređuje stanje u Ličkom Osiku prije i sada, pogledajte fotografije.

Tu si i neke druge objave zanimljivog sadržaja, zapratite ju na Kristina Prša Facebook.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close